ЗНО 2015

             24 квітня 2015 року випускники старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів району проходили державну підсумкову атестацію за курс повної загальної середньої освіти з української мови та літератури, яка відбувалася у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Зовнішнє незалежне оцінювання проходило на базі Тиврівського ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки.

Адміністрацією Тиврівського ліцею-інтернату було організовано підготовку необхідної кількості аудиторій згідно вимог та медичне обслуговування учнів, які брали участь в ЗНО. В зовнішньому незалежногму оцінюванні взяли участь 244 учні загальноосвітніх навчальних закладів району.

До проведення тестування залучено педагогічних працівників ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Тиврів, смт. Сутиски, НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія №2» м. Гнівань, Тиврівського ліцею-інтернату.

Вжито всі відповідні заходи безпеки життєдіяльності учнів у пункті проведення зовнішнього незалежного тестування та на прилеглій території – чергував наряд працівників міліції.

Організовано підвезення учнів 11 кл. ЗОШ І-ІІІ ст. до пункту проведення зовнішнього незалежного тестування шкільними автобусами.

Тестування розпочато вчасно і проходило відповідно до інструктивних вимог.