Відзначення Дня працівників освіти 2013

Останнім акордом вересневої мелодії завершився перший місяць нового навчального року. Вже традиційно в перші дні жовтня відбувається святкова зустріч освітян з керівництвом району з нагоди Дня працівників освіти.

3 жовтня 2013 року в актовій залі Сутисківської ЗОШ І-ІІІ ст. зібралися представники педагогічних колективів, які були вшановані за свою  почесну працю.

Щиросердні вітання, нагороди, подарунки та грошові винагороди приймали освітяни від першого заступника голови районної державної адміністрації Киришова В.В., голови районної Ради Вихристюка В.К., начальника відділу освіти Помацького О.Ф.

Почесний гість свята, депутат  Вінницької обласної Ради Горбатюк І.М. привітав усіх педагогів з їхнім професійним святом, а також вручив дві премії кращим учням Тиврівського ліцею-інтернату – Малярчуку Максиму – переможцю  двох обласних предметних олімпіад та Сувертку Олексію – переможцю обласної предметної олімпіади та дипломанту Міжнародного конкурсу з розв’язування логічних математичних задач у м. Парижі.

Керівництвом району всім педагогічним колективам за належну підготовку навчальних закладів до нового навчального року було вручено оргтехніку. Кращих учителів загальноосвітніх навчальних закладів  нагороджено Почесними Грамотами Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації, районної державної адміністрації та районної Ради, відділу освіти.

25 молодих вчителів було урочисто введено до складу дружньої вчительської родини та вручено трудові книжки та профспілкові квитки.

Щирі вітання, пісні, танці дарували освітянам Тиврівщини учні Сутисківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Сутисківської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів.