Свято працівників освіти 2012

4 жовтня 2012 року у районному Будинку культури відбулось святкування Дня працівників освіти. У святково прикрашеній залі зібралися представники педагогічних колективів усіх освітніх установ району. На святкуванні були присутні також голови сільських, селищних та міської рад.

Свято розпочалося привітанням учнів шкіл району. В залу були внесені квіти від почесних гостей:  голови Вінницької обласної Ради Татусяка С.П., голови Тиврівської районної державної адміністрації Муляра В.В., голови Тиврівської районної Ради Вихристюка В.К., депутата обласної Ради Горбатюка І.М., першого заступника голови районної державної адміністрації Киришова В.В., депутата обласної Ради Берещука В.О.

Кращі педагогічні працівники району були нагородженні Почесними грамотами відділу освіти.

За результатами підготовки закладів освіти до нового навчального року кращі колективи освітніх закладів були нагороджені грамотами та цінники подарунками.

Також були вручені сертифікати кращим методичним кабінетам закладів освіти.

Свідоцтва про занесення на районну Дошку пошани були урочисто вручені педагогам та колективам освітніх закладів.

З святковими привітаннями до педагогів району звернувся кандидат в депутати у Верховну Раду України В.М. Жеребнюк. Він привітав вчителів, а також тим вчителям, які були нагороджений Почесною грамотою зробив подарунок (100 грн.). Усім присутнім в залі було подаровано солодощі.

Ансамбль загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с.Велика Вулига та ансамбль загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт.Тиврів виконали українські пісні.

З привітанням зі світом до присутніх звернувся начальник відділу освіти Тиврівської районної державної адміністрації  Помацький О.Ф.

На завершення свята освітянам було подаровано прекрасні хвилини чарівної музики у виконанні заслужених артистів України.