Районний фестиваль

20 травня 2015 р. відбувся районний фестиваль «Обдарована молодь Тиврівщини – 2015», на якому було вшановано переможців обласних та районних предметних олімпіад, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, Всеукраїнських конкурсів учнівської творчості, обласних спортивних змагань та фестивалів, їх вчителів та батьків. В 2014-2015 навчальному році в 15 районних предметних олімпіадах взяли участь 600 учнів 6-11 класів. Найбільше призових місць вибороли учні Тиврівського ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки (директор Подзігун А.М.), альтернативна СЗШ І-ІІІ ст. № 1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини м. Гнівань (директор Бондарчук Г.М.), ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Тиврів (директор Мельник П.В.), ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Сутиски (директор Дідух М.Б.), НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія №2» м. Гівань (директор      Бондарчук І.К.).

Команда із 65 учнів відстоювала честь освіти Тиврівщини в ІІ обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад і виборола 23 призових місця. Це дало змогу нашому району посісти ІІІ призове місце.

Спільним рішенням райдержадміністрації та районної ради 24 учні шкіл району та 17 вчителів, які їх підготували за успіхи на обласних олімпіадах були нагородженні Почесними грамотами та подарунками, які вручив голова районної ради М.І. Бузін та начальник відділу освіти О.Т. Нижник. Головою районного громадського об’єднання «Самопоміч» Швецем Б.С. учням були вручені грошові винагороди у розмірі 100 грн. кожному. На святі також було відзначено 8 учнів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, 45 учнів переможців районних предметних олімпіад, 38 учителів, які їх підготували, 15 учнів, які досягли перемог у обласних спортивних змаганнях та фестивалях художньої самодіяльності та чемпіонку України з шахів ученицю 3 класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 м. Гнівань Біляк Вікторію.

Переможців олімпіад та конкурсів, учителів, які їх підготували та батьків вітали голова районної ради М.І. Бузін, начальник відділу освіти      О.Т. Нижник. Щира подяка вчителям за виховання та навчання учнів лунала з уст батьків та дітей, а святковий концерт, до якого долучилися і вихованці і вчителі шкіл району був ще одним подарунком юним обдарованням та їх наставникам.