Районна конференція працівників дошкільної освіти 2016

Свято дошкільника – це день особливої уваги до тих, хто виховує і кого виховують в дитячих садках. Адже дуже важливо, як, а найголовніше, ким і в яких умовах закладається фундамент майбутньої особистості.

Мета свята – підняття престижності професії педагога дошкільного навчального закладу, привернення уваги до дитячого садка та дошкільного дитинства.

Цього року святкова конференція відбулась 22 вересня в актовій залі відділу освіти. Тут з професійним святом працівників дошкільних навчальних закладів району привітали: начальник відділу освіти – Нижник Олексій Теофанович, голова Тиврівського райкому профспілки працівників освіти – Подзігун Михайло Сергійович, завідувач районним методичним кабінетом – Касянчук Людмила Леонідівна.

На обговорення конференції виносилося питання : «Про підсумки роботи дошкільних навчальних закладів освіти у 2015-2016 навчальному році та завдання на 2016-2017 навчальний рік щодо створення умов рівного доступу до здобуття якісної освіти. Також відбулось нагородження кращих працівників дошкільних установ.

Справжньою окрасою свята стали виступи маленьких артистів – вихованців дитячих дошкільних навчальних закладів.

В залі була організована виставка фото – світлин на тему: «Сучасний дитячий садочок». В якій взяли участь 19 дошкільних навчальних закладів.