Семінар з біології та хімії 23.02.18

23 лютого 2018 року у загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів смт Сутиски проводився районний семінар з біології та хімії на тему: «Здоров'язбережувальні технології на уроках біології та хімії. Екологічні здоров'язберігаючі технології в позаурочний час».

Учасників семінару було ознайомлено із системою оздоровчої роботи на уроках, переглянуто фрагмент уроку на тему: "Насіння, будова та значення.", який був проведений нетрадиційно - у вигляді біологічної лабораторії. Також під час уроку було показано втілення  здоров'я- зберігаючих технологій. У ході семінару було проведено підсумки природоохороннгої роботи за І семестр 2017-2018 н.р.

Цікавинкою семінару була презентація-захист проекту на тему: "Врятуємо рідну землю від сміття". Учні 1-11 класів  показували презентацію Сутиського парку, милувалися чарівною природою і тим, що людина може зробити з цією красою.  Далі відбулася гра-естафета "Збери сміття", в якій брали участь дві команда "Чистота" і "Порядок". Захід доповнили екологічне дефіле "Мода із відходів", майстер-клас по виготовленню годівнички та флешмоб на захист довкілля. В актовій залі була оформлена виставка учнівських робіт на тему «Друге життя своїми руками, дамо все тому, що у нас під ногами».