Семінар учителів основ здоров’я 23.11.2017

23.11.2017 р. відбувся районний семінар – практикум учителів основ здоров’я на тему: «Формування в учнів соціальної та життєвої компетентності на основі засвоєння правильного способу життя» на базі ЗОШ І-ІІ ст. с. Шершні.

Педагоги познайомились з роботою школи, відвідали класні кімнату закладу. Семінар проходив під гаслом «Рік Японії в Україні». Ознайомили присутніх з чайною японською церемонією вчителі школи. Протягом семінару розквітали дидактичні сакури після певного виконаного завдання.

Продовжив роботу семінар  у кабінеті основ здоров’я, де представляв урок у 5 класі на тему «Здоров’я людини» вчитель географії Луків О.Р. Учні були залучені до роботи у групах та проходили 5 випробувань.

Потім представили педагоги шкільного методичного об’єднання природничо-математичного циклу уривок засідання по питанню «Життєві проектування через інтерактивну діяльність учнів у школі».

Виховні заходи продемонстрував освітянам приклад традиційної  та нетрадиційної роботи у школі. Учителі пройшли квест «Молодь обирає здоров’я», під час якого потрібно було пройти станції та дати відповіді на запитання, пов’язані з Японією та її культурою.

Виступ агітбригади «Синій птах» представив учасникам семінару позакласну роботу з предмету.

Учителі обговорили план заходів з реалізації проекту»Вчимося жити разом».