Семінар учителів інформатики 03.11.2017

03.11.2017 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт.Тирів було проведено семінар з інформатики. Темою семінару було обрано «Розвиток практичних навичок розв’язування олімпіадних задач з інформатики», мета семінару звучала як підвищення професійного рівня вчителів та вдосконалення навичок роботи з програмним середовищем. На семінарі були розглянуті питання, які викликають труднощі у викладанні предмету «Інформатика» з теми «Алгоритмізація та програмування». Серед виступів слід відзначити наступні:

1.      Актуальність проблеми вивчення розділу «Алгоритмізація та програмування» в курсі предмету «Інформатика» (вчитель інформатики ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Селище – Сакалюк В.В., методист РМК – Табачук О.С.)

2.      Ознайомлення з Інтернет ресурсами підготовки учасників олімпіад з інформатики (вчитель інформатики ЗОШ І-ІІІ ступенів смт.Тиврів – Клочак В.В., Романюк О.М.)

3.      Використання базових алгоритмічних конструкцій (вчитель інформатики ЗОШ І-ІІІ ступенів смт.Тиврів – Клочак В.В.)

4.      Розвиток практичних навичок розв’язування задач мовою програмування

a.       Конструкція слідування (вчитель інформатики ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Селище – Сакалюк В.В.)

b.      Конструкція розгалуження (вчитель інформатики ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Сутиски –Тоха В.В.)

c.       Конструкція повторення (вчитель інформатики ЗОШ І-ІІІ ступенів смт.Тиврів – Клочак В.В.)