Семінар іноземних мов 21.03.

21 березня 2018 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  с.Грижинці відбувався семінар учителів  іноземних мов. Темою семінару було питання: «Інтерактивні вправи та рольові ігри у викладанні іноземної мови».

        Директор  школи  Могер Ю.Г. зустрів учасників семінару, представив діяльність освітнього закладу та екологічного центру який дії на базі школи.

Далі, головний спеціаліст відділу освіти Коваль Л.Ф. ознайомила присутніх з планом роботи семінару-практикуму. Після чого вчителька англійської мови Соколенко Інна Вікторівна запросила всіх на науково-практично модуль під час якого розкрила тему семінару через:

-         Гру-подорож « АВС – animals land» 1-4 класи;

-         Казка «The house in the wood» 4 клас;

-         Розкрили тему екологічних проблем навколишнього середовища на прикладі свого села з відео презентаціями англійською та німецькою мовами під час прес-конференції на тему «Environmental problems in our village» (9 клас) до якої долучилася вчителька німецької мови Жураковська Вікторія Віталіївна зі своїми учнями.

По закінченню практичного модуля Інна Вікторівна  висвітила  тему: «Інтерактивні вправи та рольові ігри у викладанні іноземної мови» теоретично.

Далі учителям кафедри іноземної мови було представлено методичну роботу пілотного проекту у початковій школі відповідно до програми «Нова українська школа», а саме, викладання англійської мови у 1 класі. Вчителі англійської мови загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. смт.Сутиски Плетенчук Л.К. та Жилко О.В. провели навчальний тренінг з учасниками семінару.

Головний спеціаліст відділу освіти Коваль Л.Ф. підвела підсумки семінару. Ознайомила  присутніх з результатами проведеної роботи відповідно до виконаних заходів згідно указів Президента України щодо року англійської мови та німецької мови в закладах загальної середньої освіти та в районі.  Також, представила результати  ІІІ етапу учнівської олімпіади з німецької та англійської мов. Подякувала  вчителям за 4 переможних місця в області, а Сесюку С.Д.  за участь в обласному етапі  конкурсу «Вчитель року - 2018».

При обговоренні побаченого учасники семінару відмітили старанну і творчу роботу при підготовці та проведенні семінару, щиро дякували директору школи      Могеру Ю.Г., учительці  іноземної мови Соколенко І.В. та  усьому педагогічному колективу за гарну організацію та проведення семінару.