Семінар етики 17.10.2017

17.10.2017 року на базі ЗОШ І-ІІ ст. с.Жахнівка  відбувся районний семінар учителів духовно-морального спрямування на тему «Виховання загальнолюдських моральних цінностей засобами християнської етики і культури», на якому вчителі шкіл відвідали урок християнської етики у 4 класі «Вчимося щедрості» та шкільну виставу «На перехресті тисячоліть», який провела  директор школи та вчитель християнської етики Сковира Т.І..

Учасники семінару  ознайомились  шкільним музеєм, з роботою навчального закладу щодо виховання цінностей та моральних норм та моделі поведінки на тему «Шкільні будні та свята в етичному середовищі школи», який презентувала заступник директора з навчально-виховної роботи Г.І.Титко.

Педагоги переглянули  виставку декоративно-прикладного мистецтва «Духовні скарби народу», де презентувались роботи учнів, батьків, педагогів, працівників школи.

В теоретичному блоці семінару вчителі розглядали питання різних конфесій на теренах району та вплив на моральне формування підростаючого покоління.