Cемінар–практикум вчителів трудового навчання 31/10/2017

31.10.17.р. на базі ЗОШ І-ІІ ст. с. Сліди  відбувся семінар–практикум  вчителів трудового навчання Тиврівського району. Делегація учителів, яку очолювала методист РМК Грицишина Н.С., налічувала 30 чоловік.

Згідно затвердженого плану семінару учасники оглянули приміщення та матеріальну базу школи с. Сліди, ознайомились з виставкою дитячих робіт, представленою вчителем трудового навчання Швець Л.Л., серед яких були презентовані різні техніки та види проектної діяльності учнів.

Після обговорення теоретичної частини семінару вся делегація відправилась до с. Сокіл Чернівецького району в місцеву школу, де нещодавно відкрився музей життя та творчості заслуженого вчителя трудового навчання та директора цієї ж школи (нині покійного) Лук’яненка С.Д.

В музеї були представлені шедевральні роботи з деревини, композиції до творів класики української літератури, історії, сьогодення.  Ученицею школи було проведено невеликий, але цікавий екскурс життя та творчості видатного вчителя. Крім того, було оглянуто інтер’єр приміщення, оздоблений картинами та віршами колишнього директора. Також учасники семінару відвідали творчу майстерню видатного митця, де продовжує його справу вчитель трудового навчання, його син Дмитро Сергійович Лук’яненко.

Переповнені емоціями, втомлені, але щасливі, учасники семінару повернулись додому.