Виїзна методична нарада керівників закладів дошкільної освіти (22.02.2018р)

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти та районного методичного кабінету на базі Гніванського ДНЗ №4 22 лютого 2018 року була проведена виїзна методична нарада керівників закладів дошкільної  освіти на тему: «Співпраця дошкільного навчального закладу і родини у вихованні дитини: шляхи реалізації».

Учасників семінару гостинно зустріла завідувач дошкільним навчальним закладом Татарчук Н.М.  та провела екскурсію – огляд закладу. Кожна група презентувала свою діяльність.

Методист РМК Табачук О.С. звернула увагу на актуальність питання співпраці дошкільного навчального закладу і родини у вихованні здорової дитини. А також, наголосила про те, що більше уваги  потрібно приділяти організації різних видів діяльності, спрямованих на співпрацю з родинами. Тематичну частину наради було розпочато виступом завідувача Гніванського ДНЗ №4  Татарчук Н.М. на тему: «Співпраці дошкільного навчального закладу з родинами вихованців з питань здоровя».  Продовжила тематичну частину старша медична сестра Гніванського ДНЗ №4 Бордяківська О.В.  виступом на тему: «Заходи що проводяться в дошкільному навчальному закладі, спрямовані на покращення здоров’я вихованців».  Вихователями Гніванського ДНЗ №4 Каргучевою О.В. та Заплатинською А.А. було проведено батьківські збори на тему: «Здоров’я дитини у наших руках. Нарада проходила в дружній обстановці із залученням технічних засобів навчання.

Також, на методичній нараді були висвітлені питання: Організація  та проведення районного конкурсу «Колискова пісня», організація та проведення районного етапу Всеукраїнського огляду – конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах дошкільної освіти району, організація харчування в ЗДО, виконання норм харчування,  проведення ліцензування закладів дошкільної освіти (методист РМК Табачук О.С.)