Нарада керівників ЗНЗ 25.01.2013

25.01.2013 відбулася нарада керівників загальноосвітніх закладів освіти району (на базі відділу освіти).

На нараді були розглянуті наступні питання:

  1. Про підсумки рівня навчальних досягнень учнів шкіл району та роботу загальноосвітніх закладів освіти за І семестр 2012-2013 навчального року (Помацький О.Ф. – начальник відділу освіти).
  2. Про участь команд у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад (Касянчук Л.Л. – завідуюча РМК).
  3. Про підсумки атестації ЗОШ І-ІІ ст. с.Грижинці (Касянчук Л.Л. – завідуюча РМК).
  4. Про хід проведення контрольних зрізів з української мови та математики (Касянчук Л.Л. – завідуюча РМК).
  5. Про підсумки проведення І етапу конкурсу «Учитель року-2013» в номінаціях «Російська мова», «Фізика», «Образотворче мистецтво», «Інформатика» (Касянчук Л.Л. – завідуюча РМК).
  6. Про стратегію розвитку виховної системи освіти району (Касянчук Л.Л. – завідуюча РМК).
  7. Про підсумки проведення контрольних зрізів з української мови та математики в 11 класах загальноосвітніх шкіл району (Касянчук Л.Л. – завідуюча РМК).
  8. Про перевірку шкільної документації у загальноосвітніх школах (Касянчук Л.Л. – завідуюча РМК, Сорока І.Г. – методист РМК, Орищук Д.Т. – методист РМК, Какулія Л.Л. – зав. ПМПК, Кроча О.М. – методист РМК, Мосієнко С.А. – методист РМК, Шаталюк Т.В. – методист РМК,  Грицишина Н.С. – методист РМК, Пилявський О.Ф. - директор МНВК смт.Сутиски, Єнютіна О.Ф. - директор БДЮТ смт.Тиврів, Заболотнюк О.В. -  методист БДЮТ смт.Тиврів).
  9. Про стан виховної роботи за І семестр 2012-2013 навчального року (Сорока І.Г. –  методист РМК).
  10. Про хід виконання Державної програми інформаційно-комп’ютерних технологій «Сто відсотків» (Орищук Д.Т. –  методист РМК).
  11. Організація харчування у ЗОШ району в ІІ семестрі 2012-2013 н.р. (Какулія Л.Л. – зав. ПМПК).
  12. Про затвердження Плану заходів щодо виконання завдань, заходів Державної цільової програми «Національний План дій з реалізації Конвенції ООН про права інвалідів на період до 2020 року» (Какулія Л.Л. – зав. ПМПК).
  13. Про організацію курсового підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2013 році. Про ведення особових справ педагогічних працівників району (Кроча О.М. – методист РМК).
  14. Про хід вивчення стану викладання та рівня навчальних досягнень учнів із трудового навчання у загальноосвітніх закладах району (Грицишина Н.С. – методист РМК).
  15. Про організацію районної виставки учнівської та вчительської творчості на уроках трудового навчання (Грицишина Н.С. – методист РМК).
  16. Про заборону діяльності релігійних організацій на базі загальноосвітніх шкіл (Грицишина Н.С. – методист РМК).
  17. Про стан протипожежного захисту загальноосвітніх шкіл та попередження виникнення пожеж (Грицишина Н.С. – методист РМК).
  18. Про організацію роботи груп короткотривалого перебування дітей старшого дошкільного віку, які не охоплені дошкільною освітою при загальноосвітніх школах (Шаталюк Т.В. – методист РМК). 
  19. Про організацію атестацій працівників психологічної служби у 2013 році (Мосієнко С.А. –  методист РМК).
  20. Про роботу веб-сторінок загальноосвітніх закладів освіти у 2012-2013 навчальному році.
  21. (Немцевич А.І. - завідувач кабінету інформаційних технологій відділу освіти).