Нарада директорів 11.04.2012

11.04.2012 у приміщенні районного відділу освіти відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчально – виховних закладів району. Під час наради були розглянуті питання:

1. Про організацію контрольних зрізів в 9, 11 класах з української мови та літератури, математики претендентів на Золоту та Срібну медалі, свідоцтво з відзнакою. (Касянчук Л.Л.- завідувач РМК)

2. Про проведення районного зльоту переможців районних, обласних та Всеукраїнських предметних олімпіад. (Касянчук Л.Л.- завідувач РМК)

3. Про закінчення 2011-2012 навчального року, проведення державної підсумкової атестації  в школах району. (Касянчук Л.Л.- завідувач РМК)

4. Про підсумки районного конкурсу Шевченківських читань. (Касянчук Л.Л.- завідувач РМК)

5. Про організацію оздоровлення дітей дошкільного та шкільного влітку у 2012 році. (Мосієнко С.А.- методист РМК)

6. Про обласну перевірку стану викладання предметів художньо-естетичного циклу. (Мосієнко С.А.- методист РМК)

7. Про оперативні картки та плани пожежогасіння в навчальних закладах освіти. (Грицишина Н.С. – методист РМК)

8. Про підсумки районного конкурсу «Юний історик». (Грицишина Н.С. – методист РМК)

9. Про роботу програмно-апаратних комплексів для професійної орієнтації молоді «Профорієнтаційний термінал». (Грицишина Н.С. – методист РМК)

10. Про затвердження Плану комплексних заходів щодо організації роботи з питань пожежної безпеки та покращення протипожежного захисту закладів освіти району у весняно-літній період. (Грицишина Н.С. – методист РМК)

11. Про нагородження випускників 2012 року Золотою та Срібною медаллю, свідоцтвом з відзнакою. (Грицишина Н.С. – методист РМК)

12. Про проведення контрольних зрізів з математики в 11-х класах шкіл району. (Орищук Д.Т. - методист РМК)

13. Ознайомлення з методичними рекомендаціями щодо атестації з іноземної мови в 9-х та 11-х класах. (Орищук Д.Т. - методист РМК)

14. Про підсумки перевірки рівня оволодіння комп’ютерними технологіями вчителями шкіл району. (Орищук Д.Т. - методист РМК)

15. Впровадження нового Державного стандарту у вересні 2012 року. Перехід учнів 1-х класів на навчання за новими програмами, підручниками, методичним забезпеченням». (Шаталюк Т.В. – методист РМК)

16. Про підсумки проведення фестивалю вчительської та учнівської народної творчості «Проліски надій - 2012». (Сорока І.Г. – методист РМК)

17. Про стан обліку дітей і підлітків шкільного віку та виконання Закону України «Про освіту» в частині забезпечення шкільної молоді повною загальною середньою освітою (Сорока І.Г. – методист РМК)

18. Медичні огляди учнів загальноосвітніх закладів району. (Какулія Л.Л. – завідувач ПМПК)      

19. Про підсумки проведення атестації працівників району. (Кроча О.М. – методист РМК)