Районний етап конкурсу "Учитель року - 2018"

В період з 27 листопада  по 4 грудня 2017 року пройшов ІІ  (районний) етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» в номінаціях «Фізика», «Українська мова та література», «Німецька мова».  Даний конкурс проводився на базі ЗОШ І – ІІІ ст. смт Тиврів, Тиврівського ліцею – інтернату поглибленої підготовки в галузі науки, НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів-гімназія № 2» м.Гнівань, Альтернативної середньої загальноосвітньої школа І – ІІІ ступенів № 1 ім. А.С.Макаренка розвитку здібностей дитини м.Гнівань.

         В конкурсі взяли участь вчителі району відповідного фаху.

         Конкурс проводився за номінаціями «Презентація досвіду», «Фахова майстерність», «Тести» на знання психології, педагогіки та навчального матеріалу предмету.

         Конкурсанти високопрофесійно демонстрували свої теоретичні знання, практичні навички, творчі здібності та методичні напрацювання.

         Номінація «Презентація досвіду» засвідчила високий науковий, методичний та професійний рівень учасників конкурсу.

         У кожного вчителя своє педагогічне кредо, багаторічний  досвід та інтелектуальні здібності. Тому кожен із них по своєму творчо підійшов до проведення уроків.

         Завідувач РМК Касянчук Л.Л., голова профспілки працівників освіти Подзігун М.С., методисти РМК вітали учасників конкурсу та бажали подальших творчих успіхів у педагогічній діяльності.