Конференція педагогічних працівників 2018

30 серпня 2018 року в районному Будинку культури відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Тиврівського району. В заході взяли участь голова районної державної адміністрації Бойко В.В., голова, голова районної ради Красовський Я.Й., перший заступник голови райдержадміністрації Заворітній О.В., начальник відділу освіти Нижник О.Т., завідувач РМК Касянчук Л.Л., голова райкому профспілки освітян району Подзігун М.С, педагоги, директори освітянських установ, голови профспілкових організацій.

З ґрунтовною доповіддю, що містила всебічний аналіз справ у галузі освіти району, виступив начальник відділу освіти Нижник О.Т. Підсумовуючи 2017-2018 навчальний рік Олексій Теофанович відзначив самовіддану працю вчителів та усіх освітян району, більш детально зупиняючись на виконанні поставлених завдань минулого навчального року у шкільній та дошкільній освіті. Він подякував керівникам району, керівникам навчальних закладів, педагогічним працівникам, батькам, меценатам за плідну роботу та допомогу в підготовці навчальних закладів до нового навчального року. 

За результатами обговорення, були напрацьовані шляхи вирішення проблемних питань. Також під час конференції було урочисто проведено на заслужений відпочинок учителя біології Тиврівського ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки Пліхту С.Г.