Проведено районне свято «Магія Нового року» присвячене Року дитячої творчості

24 грудня 2013 року в Тиврівському районному Будинку культури, Тиврівським районним Будинком дитячої та юнацької творчості було організовано районний фестиваль творчості та талантів дітей та молоді «Магія Нового року» присвяченого Року дитячої творчості в Україні, на якому було присутніх понад 400 учнів з позашкільних навчальних закладів району.

Протягом фестивалю діти мали змогу прийняти участь у конкурсі новорічних ялинок, побувати в гостях у Діда Мороза, відвідати виставку дитячих робіт, де були представлені найкращі роботи гуртківців.

Серед вирорбів  вирізнялися своєю красою ялинки з паперу, зерняток  кави, тканини т а інших матеріалів. Радували відвідувачів вироби із бісеру, солоного тіста, декупажу, паперопластики, кераміки. Своєю чарівністю приваблювали ляльки-мотанки та розписаний посуд з дощечками . Почуття гордості  переповнювали  дитячі серця  біля виставки,  адже  чимало  творчих    робіт гуртківців Тиврівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, Гніванської станції юних техніків та Гніванської станції юних натуралістів були  представлені  на ній. 

Після виставки з натхненням  і  гарним настроєм  діти  приймали участь у навчально-показових майстер-класах, які проводили для них юні майстри-гуртківці. Під кінець майстер-класів найактивніші учасники представили свої роботи та отримали солодощі.

Під час урочистої частини всіх присутніх в залі вітали Киришов Валерій Володимирович заступник голови Тиврівської районної державної адміністрації,  Помацький  Олександр Федорович начальник відділу освіти Тиврівської районної державної адміністрації, Колісніченко Лідія Анатоліївна керуюча справами Тиврівської районної ради,  Коц Леся Іванівна завідувач відділом виховної роботи та позашкільної освіти Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, Вятковська Валентина Станіславівна заступник директора з навчально-виховної роботи Вінницького обласного центру технічної творчості учнівської молоді та Мотищук Станіслав Вадимович І секретар обласного комітету комсомолу.

Почесними Грамотами департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток позашкільної освіти Вінниччини та з нагоди відзначення у 2013 році Року дитячої творчості в Україні були нагороджені директор Гніванської міської станції юних техніків Ребедюк Оксана Миколаївна, етодист Гніванської міської станції юних техніків Михайленко Олена Леонідівна, керівники гуртків Тиврівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості Постернак Людмила Юріївна та Котик Людмила Вікторівна.

Найкращі учні позашкільних закладів були нагороджені грамотами та подяками Вінницького обласного центру технічної творчості учнівської молоді, відділу освіти Тиврівської районної райдержадміністрації та Тиврівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості.

На новорічній конкурсно-розважальній програмі учні подорожувала до різних країн, де грали, танцювали та співали з Дідом Морозом, Снігуркою та казковими героями, за що отримували солодкі подарунки. Під час подорожі для глядачів виступали з вокальними та хореоргафічними номерами учні Тиврівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості та демонстрували бойове мистецтво учні Гніванської міської станції юних техніків.

Під час свята усі гуртківці отримали солодкі подарунки та гарний новорічний настрій. 

Всі подарунки та призи для обдарованих учнів та учасників свята надані за сприяння  директора товариства «Обрій» села Строїнці Багрія Андрія Григоровича, приватного підприємця Дрозда Анатолія Степановича, депутата обласної ради фракції Батьківщина Шимка Степана Миколайовича, Тиврівської районної громадської організації «Тиврівщина – квітка Поділля», депутата обласної ради Берещука Віктора Онуфрійовича, обласного комітету комсомолу.